Bæredygtigt byggeri for private og erhverv

Vi kan sikre dig et bæredygtigt byggeri

Hos L. P. Madsen Rådgivende Ingeniører A/S kan vi sikre dig et bæredygtigt byggeri. Vi hjælper både privatpersoner såvel som en række forskellige erhvervskunder med at bygge bæredygtigt. Vores kundekreds inden for erhvervskunder kan bl.a. dække over entreprenører, arkitekter, kommuner, kirker og private virksomheder.

Vi er en virksomhed med base i Odense, men vi hjælper gerne til i forbindelse med bæredygtigt byggeri på hele Fyn.

Vi har opnået miljødiplom hos MiljøForum Fyn

Vi vil gerne tage ansvar for udførelse af bæredygtigt byggeri. Vi har opnået miljødiplom hos MiljøForum Fyn, som er et netværk på Fyn, der har til formål at fremme arbejdsmiljø, klima og bæredygtighed. Derudover har netværket også til formål at hjælpe virksomheder til profilering på grøn omstilling.

Sådan kan vi hjælpe dig

Vi kan hjælpe bygherren til at sætte fokus på et sundt og bæredygtigt byggeri. Det omfatter bl.a. valg af hensigtsmæssige materialer og arbejdsprocesser.

Dette arbejde kan tage udgangspunkt i ”Den Fynske Model”, som er udviklet af MIljøForum Fyn, men det kan også tage udgangspunkt i bygherrens egne ønsker efter nærmere aftale.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Kunne du tænke dig et sundt og bæredygtigt byggeri? Så kontakt os gerne allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit byggeprojekt. Vi henvender os til både private og en lang række af forskellige typer erhvervskunder.

Vi hjælper dig bl.a. med at vælge de mest hensigtsmæssige materialer og arbejdsprocesser i forbindelse med din kommende byggeproces, og sammen finder vi ud af, hvilken løsning der vil være den rette for lige netop dig.

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder eller indhent et uforpligtende tilbud på vores hjælp. Vi bestrider alle byggeriets ingeniørdiscipliner, og vi leverer optimale og kvalitetssikrede løsninger.