​Energirammeberegning og beregning af varmetab

Få hjælp til energirammeberegning ved nybyggeri og større ombygninger

En energirammeberegning er påkrævet i forbindelse med nybyggeri og ombygningsarbejde af større omfang og/eller projekter, hvor en bygning ændrer anvendelse. Hos L. P. Madsen Rådgivende Ingeniører A/S tilbyder vi udførelse af energirammeberegning for bygherre eller dennes rådgiver. Vi henvender os således både til privatpersoner såvel som erhvervskunder af forskellig karakter.

Fra vores egen base i Odense kører vi ud til opgaver for kunder på hele Fyn.

Energirammen udføres på baggrund af projektmateriale og/eller de stedlige forhold. Energirammen indeholder en beregning af bygningens varmebehov og energiforbrug til de tekniske installationer.

Hvornår er det ikke nødvendigt med en energirammeberegning?

Er der tale om en tilbygning eller en mindre ombygning, stilles der ikke krav om en energirammeberegning. Det er dog en forudsætning, at konstruktionerne fortsat skal opfylde de energimæssige krav i henhold til bygningsreglementet. Dette skal kunne dokumenteres via en varmetabsberegning.

En varmetabsberegning har et mindre omfang end en energirammeberegning. Uanset hvilket behov du har, kan vi dog være behjælpelige med den beregning, du har behov for, hvad enten det er energirammen eller varmetabet.

Opsummering – kort om beregning af energiramme og varmetab

  • Energirammen indeholder en beregning af bygningens varmebehov og energiforbrug til de tekniske installationer.
  • En energirammeberegning er påkrævet i forbindelse med nybyggeri, større ombygninger, og når en bygning ændrer anvendelse.
  • Der er ikke krav om en energirammeberegning i forbindelse med en tilbygning eller en mindre ombygning. I stedet kan det være nødvendigt med en varmetabsberegning.
  • Vi tilbyder både beregning af energiramme og varmetab for private og erhvervskunder.
  • Vi henvender os til kunder på hele Fyn.

Kontakt os for yderligere information eller en pris på din beregning

Har du nogle spørgsmål, eller har du behov for yderligere information, så er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på din energirammeberegning eller beregning af varmetab.

Vi tilbyder skræddersyede priser, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.