Projektering ved alle typer byggeprojekter

Vi rådgiver inden for alle byggeriets faggrupper

Ønsker du hjælp til projektering i et byggeprojekt? Hos L.P. Madsen Rådgivende Ingeniører A/S varetager vi gerne projekteringen inden for alle byggeriets faggrupper. Vi indgår meget gerne i et tæt samarbejde med øvrige rådgivere. Samtidig tilbyder vi at forestå projektledelsen.

Vi hjælper alle former for bygherrer såsom private, entreprenører, arkitekter, kirker og kommuner. Vi holder til i Odense på Fyn, men vi hjælper kunder mange andre steder.

Hvad er projektering?

Projektering af byggeri er den tekniske planlægning hele vejen fra start til slut. Projekteringen handler blandt andet om at vælge tekniske løsninger og materialer, men også om at fastsætte tidsplanen. Der kan være tale om alt fra små og simple byggerier til store og komplicerede byggerier. Det er især værdifuldt, hvis der er mange firmaer og materialer i spil.

Projekteringsarbejdet udføres af en rådgivende ingeniør, der undersøger projektet meget nøje for derpå at finde frem til de bedste arbejdsgange og materialer. Det kan være af ventilation, el og VVS, men også af de bærende konstruktioner og alt andet vedrørende byggeprojektet. Der kan endvidere være ønsker om en miljørigtig og energirigtig ejendom.

Vi sikrer et veldesignet teknisk byggeri til tiden

Vi tilbyder hjælp med byggeledelsen, hvor vi blandt andet sikrer, at de aftalte priser og tidsplaner bliver overholdt, og at de enkelte faggrupper bliver koordineret bedst muligt. Dermed kan vi sikre et veldesignet teknisk byggeri.

Samtidig kan vi råde og vejlede, hvis der opstår eventuelle uforudsete forhold. Derudover kan vi fungere som sikkerhedskoordinator. Vi bestrider alle byggeriets ingeniørdiscipliner, og derfor kan du trygt lade os hjælpe dig hele vejen fra idefase til det færdige byggeri.

Få et uforpligtende tilbud på projekteringsarbejde

Du er velkommen til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig som bygherre. Det kan være med projektering, men det kan også være med bygherrerådgivning og byggeledelse. Vi tager gerne en snak om selve byggeriet og om de forskellige ønsker og behov. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.