Bygherrerådgivning til private og erhverv​

Rådgivning til bygge- og renoveringsprojekter

Ønsker du professionel bygherrerådgivning? Hos L.P. Madsen Rådgivende Ingeniører A/S tilbyder vi rådgivning til alle former for bygge- og renoveringsprojekter. Her sikrer vi, at bygherren får formuleret krav og ønsker til nye udbudsprojekter, så det ønskede resultat opnås.

Vi tilbyder hjælp til private, entreprenører, arkitekter, kommuner, kirker og mange andre. Vi holder til i Odense på Fyn, men kommer vidt omkring.

Hvad er bygherrerådgivning?

En bygherrerådgiver er en fagperson eller et rådgivende ingeniørfirma, som hjælper bygherren med et bygge- eller renoveringsprojekt med alt fra projektering til byggeledelse.

Vi arbejder med mange fagområder og har oparbejdet en stor erfaringsmængde af kvalificerede løsninger. Den erfaring kombinerer vi løbende med viden fra den nyeste udvikling. Det gør os i stand til at levere optimale og kvalitetssikrede løsninger. Samtidig kan vi være behjælpelig med input og sparring. Du vælger naturligvis selv omfanget af vores bygherrerådgivning.

Vi er med fra idéfase til det færdige byggeri

Vi tilbyder hjælp med projektering inden for alle faggrupper. Samtidig tilbyder vi hjælp med at udarbejde det udbudsmateriale, der skal anvendes ved tilbudsgivning. Udbudsmaterialet kan udformes på mange forskellige måder. Sammen finder vi frem til den ønskede form.

Herefter kan vi varetage byggeledelsen på pladsen. Dermed sikrer vi, at de aftalte priser og tidsplaner bliver overholdt. Samtidig står vi til rådighed med rådgivning, hvis der opstår eventuelle uforudsete forhold, som skal afklares. Vi bestrider alle byggeriets ingeniørdiscipliner og kan derfor være med hele vejen fra idéfasen til det færdige byggeri.

Få et uforpligtende tilbud på byggerådgivning

Kontakt os for at høre mere om vores bygherrerådgivning, hvis du ønsker hjælp af en rådgivende ingeniør eller byggerådgiver. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, ligesom vi også gerne fortæller mere om, hvordan vi kan hjælpe. Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.